top of page

FLAMENCO MET ESTEBAN 

arrow-black2.gif
51027207_1231657500321044_1236554417759584256_n.png
SAMINA logo wzeb.png

Deze lessen worden aangeboden wanneer Esteban ons live komt begeleiden. De datum worden steeds tijdig via mail gecommuniceerd. De les wordt enkel door Esteban gegeven. Esteban is een werkelijk genie in wat zang en ritme betreft! Niemand anders zou dit beter kunnen overbrengen of aanleren. Dit zijn buitenkansen en uiterst uniek!

Flamenco zangkoor met Esteban

Esteban biedt flamenco zanglessen aan om zo samen een flamencokoor te vormen😊. Je moet helemaal geen Spaans kunnen of een super zanger/es zijn. Je moet vooral van flamenco muziek houden, durven zingen en graag zingen…. dat is alles wat er nodig is. Geen schaamte, enkel fun! De les is voor iedereen toegankelijk. We werken aan, en krijgen uitleg over de vocale techniek en de tonaliteiten mayor, menor en frigio en we leren werken met de stem.  O.w.v het grote succes wordt er extra ingezet op de zanglessen en gaan ze vanaf dit seizoen 2 keer door per 10 lessen.

Praktisch: 

  • Telkens op de maandagen en donderdagen die Esteban komt. Data worden via mail tijdig gecommuniceerd!

  • 18u45-19u45

  • Inschrijven op voorhand via mail → flamenco-samina@hotmail.com

  • Start vanaf 10 deelnemers 

 

Op reis doorheen de flamenco wereld

Tijdens deze lessen neemt Esteban u mee op reis doorheen de rijke flamenco wereld. Jullie maken kennis met allerlei stijlen en krijgen daar de nodige muzikale, structurele en theoretische uitleg bij! Een unicum om te begrijpen wat flamenco werkelijk inhoudt. We leren ook de structuur van de dans met de zang ontleden! 

Praktisch: 

  • Telkens op woensdagen die Esteban komt. Data worden via mail tijdig gecommuniceerd!

  • 18u30-19u30

  • Inschrijven op voorhand via mail → flamenco-samina@hotmail.com

  • Start vanaf 10 deelnemers

 

Compas/ritme  met Esteban 

Esteban neemt je mee op reis doorheen de verschillende flamenco ritmes en palos. Dit is van uiterst belang om te kunnen dansen en het ritme te begrijpen. We leren de sterke tijden accentueren, hoe correct handklappen en dit op een muzikale manier. We leren klappen ter begeleiding van zowel de gitaar als de dans en we leren hoe we handgeklap kunnen afsluiten. Dit zijn zeer leerrijke en interessante lessen die een enorme meerwaarde bieden aan jullie kennis van de stijlen. Jullie leren muzikanten begeleiden en leren waar de exacte accenten liggen. Er komen tal van variaties en ritmische oefeningen aan bod. Geen dans maar wel ritme, handgeklap en compas.  

 Praktisch: 

•  Telkens op de dinsdagen die Esteban komt. Data worden via mail tijdig gecommuniceerd!

•  Inschrijven op voorhand via mail → flamenco-samina@hotmail.com

•  Start vanaf 10 deelnemers 

bottom of page