LABO FLAMENCO

Compas met Esteban!!! 

Flamenco zangkoor met Esteban!!! 

arrow-black2.gif
51027207_1231657500321044_1236554417759584256_n.png
SAMINA logo wzeb.png

Deze lessen worden aangeboden wanneer Esteban ons live komt begeleiden. De datum worden steeds tijdig gecommuniceerd. De les wordt enkel door Esteban gegeven. Esteban is een werkelijk genie in wat zang en ritme betreft! Niemand anders zou dit beter kunnen overbrengen of aanleren. 

Compas/ ritme les met Esteban - inhoud: 

Esteban neemt je mee op reis doorheen de verschillende flamenco ritmes en palos. Dit is van uiterst belang om te kunnen dansen en het ritme te begrijpen. We leren de sterke tijden accentueren, hoe correct handklappen en dit op een muzikale manier. We leren klappen ter begeleiding van zowel de gitaar als de dans en we leren hoe we handgeklap kunnen afsluiten. Dit zijn zeer leerrijke en interessante lessen die een enorme meerwaarde bieden aan jullie kennis van de stijlen. Jullie leren muzikanten begeleiden en leren waar de exacte accenten liggen. Er komen tal van variaties en ritmische oefeningen aan bod. Geen dans maar wel ritme, handgeklap en compas.  

 Praktisch: 

•  Deze lessen gaan door op de maandagen die Esteban komt. 

•  Les 1: maandag 15 oktober 18u45-19u45 - kostprijs 10 euro  

•  Inschrijven op voorhand via mail of lijst ter beschikking in de dansschool 

•  Start vanaf 10 deelnemers 

Flamenco zangles met Esteban – inhoud: 

Esteban biedt flamenco zangles aan om zo samen een flamencokoor te vormen😊 Je moet helemaal geen Spaans kunnen of een super zanger/es zijn. Je moet vooral van flamenco muziek houden, durven zingen en graag zingen…. dat is alles wat er nodig is. We zouden graag een coro flamenco met Esteban maken zodat we echt flamenco leren zingen en begrijpen. Geen schaamte, enkel fun! We leren op een ludieke manier een flamenco genre zingen dat toegankelijk is. Dit gedurende de 7 lessen van die we aanbieden tijdens het schooljaar.  We werken aan, en krijgen uitleg over de vocale techniek en de tonaliteiten mayor/menor frigio en we leren werken met de stem. 

Praktisch: 

•  Deze lessen gaan door op de donderdagen die Esteban komt  

•  Les 1: donderdag 18 oktober 18u45-19u45 - kostprijs 10 euro  

•  Inschrijven op voorhand via mail of lijst in de dansschool 

•  Start vanaf 10 deelnemers