LABO FLAMENCO

lessen met Federico

arrow-black2.gif

Deze lessen worden gegeven door de ervaren docenten Federico Ordoñez en Esteban Murillo. Beide zijn toppers uit de flamenco wereld en we zijn vereerd dat ze voor deze lessen naar Limburg afdalen! Deze labo's zijn ontwikkeld voor hen die zich echt willen verdiepen in flamenco en alles willen leren begrijpen van de zang tot de dans. We zorgen voor uitgewerkt materiaal waar u toegang toe krijgt om u thuis verder te ontplooien en om te oefenen. U leert hier geen choreo's maar de essentie van de flamenco begrijpen en u leert dansen vanuit deze ervaring en de rijkdom die je tijdens de lessen wordt bijgebracht. Dit is een UNIEK concept in de flamencowereld en een must voor iedere aficionado (liefhebber)

 

labo tangos 

In onze labo's flamenco leer je alles begrijpen wat met flamenco te maken heeft gaande van de theorie, de structuur en opbouw van de dans, het compas, de zang… tot het zelf in elkaar leren steken van stukken dans die logisch zijn. Dit is een enorme verrijking van je kennis wat je in geen enkele andere flamenco dansschool zal vinden! Dit unieke concept is bedacht en wordt gegeven door Esteban Murillo (zang & gitaar) & Federico Ordoñez (dans & techniek).

Het labo por TANGOS is zeer toegankelijk omdat het in de maat van 4 is dus geschikt voor iedereen die al tangos heeft leren dansen! Opgelet het is geen beginnersniveau dus enige kennis van tangos is een absolute vereiste.

Per 10 lessen hebben jullie 5 keer live begeleiding van zang en gitaar door Esteban! Dit is een buitenkans en uiterst UNIEK!!

januari en februari: pauze van 2 maanden 
maart tot juni volgende reeks van 10 lessen 
Meer info of inschrijven via een berichtje of mail naar

flamenco-samina@hotmail.com